Tilbake
Ingvil Skeie Ljones
Andreas L
Ingvil Skeie Ljones

Feledragen

Felespilleren Andreas drar på en musikalsk reise gjennom årstidene på en planet langt borte. Over alt er det lyder, instrumenter og musikk, men hva er det som gjemmer seg i fjellene, bak trærne og dypt nede i vannet?

Velkommen til konsert!

Læreplanmål

Musikk

1.-4. trinn: LYTTE - gjenkjenne norsk folkemusikk, samtale om hva som er særegne trekk og gjenkjenne/navngi instrumenter

5.-7 trinn: LYTTE - diskutere særtrekkk ved norsk folkemusikk, og gi uttrykk for følelser og vurderinger av musikk.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Andreas Ljones
  • I samarbeid med: Forestillingen er en samproduksjon mellom Kulturtanken og det nederlandske produksjonsselskapet Oorkaan og er delfinansiert gjennom Dutch Performing Arts Fund’s program Fast Forward.
  • Idé/opplegg: Regi og manus Dagmar Slagmolen (Oorkaan) og musikk og idé Andreas Ljones

Om kunstner / utøver / gruppe

Andreas Ljones er en  musiker med basis i folkemusikk. Han jobber også som komponist, produsent og konseptutvikler innenfor folkemusikk og dans. Som utøver og komponist har han flere sceniske produksjonar med dansekompaniet FRIKAR bak seg. Han har medvirket på plateutgivelser med  Majorstuen, Ola Bremnes og Odd Nordstoga i tillegg til hans eget band, Andreas Ljones Band. Andreas  var  den første som tok Diplomstudiet ved Norges Musikkhøgskole med hardingfele som instrument!

Publikumskommentarer

Vi gleder oss masse til konserten som er på onsdag!Publisert av: Erik (klasse - Madsebakken) – 17.9.2019 11:34